LSP-Nieuws. In en om de partij

In deze rubriek brengen we nieuws vanuit LSP zelf. We willen plaats bieden voor korte verslagen van acties, campagnemomenten,… Er worden aankondigingen gedaan of verslagen gegeven van bijeenkomsten. Nieuwe leden kunnen uitleggen waarom ze lid geworden zijn (en waarom jij dat ook moet doen).


Geslaagde BBQ van LSP en ALS Gent

Het nieuwe werkjaar wordt in Gent traditioneel gestart met een BBQ. Ook dit jaar was dit het geval. Er waren een 70-tal aanwezigen die gelukkig ook binnen konden schuilen. Met de BBQ werd heel wat strijdfonds opgehaald en er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de campagnes voor de komende weken verder te bespreken met de aanwezige leden en sympathisanten.

Enkele foto’s door Pol:

bbqgent2

bbqgent5


Betoging tegen Le Pen

De Brusselse ALS-verantwoordelijke Julien spreekt met Télé Bruxelles. Foto: Liesbeth
De Brusselse ALS-verantwoordelijke Julien spreekt met Télé Bruxelles. Foto: Liesbeth

De betoging tegen de komst van Le Pen afgelopen dinsdagavond was erg succesvol. Er waren ongeveer 400 aanwezigen, wat zeker niet slecht is voor een dergelijke betoging. Het was ook een strijdbare optocht die bovendien heel wat mediabelangstelling kreeg, zeker langs Franstalige kant met interviews op verschillende televisiezenders. We verkochten 24 exemplaren van ons maandblad en maakten 4 abonnementen op de actie.


Abonnementencampagne

lezerWe gaan een versnelling hoger in onze abonnementencampagne. De gewone doelstelling van 30 nieuwe abonnementen per maand is opgevoerd tot 45 en we zijn goed op weg om dit doel in de eerste van de drie maanden durende campagne alvast te realiseren. Vrijdag stond de teller op 38 nieuwe abonnementen voor deze maand met nog een reeks beloften.

Hiermee kunnen we de verspreiding van onze krant verder optimaliseren. Op Retrouvailles in Luik werden er 7 abonnementen gemaakt, op een zomerschool van de CADTM in de buurt van Namen nog eens 5. Op de actie tegen Le Pen waren het er 4. Vind je deze site interessant? Steun dan onze media door een abonnement op onze krant te nemen! Een degelijke portie tegengif voor de dagelijkse propaganda van de gevestigde media.

 

Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie