LSP-Nieuws. In en om de partij

In deze rubriek brengen we nieuws vanuit LSP zelf. We willen plaats bieden voor korte verslagen van acties, campagnemomenten, … Er worden aankondigingen gedaan of verslagen gegeven van bijeenkomsten. We willen ook aangeven wat de prioriteiten in de komende dagen en weken zijn.


Geslaagde tussenkomst op 2 oktober

LSP was aanwezig op de negen vakbondsbetogingen van afgelopen dinsdag. We verdeelden er ons pamflet en verkochten onze krant. Het regenweer was daarvoor zeker een spelbreker, maar we kwamen toch aan 111 verkochte kranten en een vijftal abonnementen: 19 in Brussel, 16 in Antwerpen, 16 in Gent, 15 in Kortrijk, 13 in Luik, 12 in Namen, 10 in Hasselt, 8 in La Louvière en 2 in Leuven. Bedankt aan alle kopers, hopelijk overwegen jullie een abonnement om elke maand onze krant te lezen en om media zoals socialisme.be mogelijk te maken!


Meeting Gauches Communes

Afgelopen woensdag was er een verkiezingsmeeting van Gauches Communes in de Brusselse gemeente Sint-Gillis. De campagne zit daar in de laatste rechte lijn en de meeting was daar een belangrijk onderdeel van. De zaal zat goed vol voor drie sprekers: lijsttrekker Anja Deschoemacker, Fresia Hernandez van de PH en Marisa Cabal van campagne ROSA.


Openingsmeeting ALS Gent

Eveneens woensdag was er de openingsmeeting van ALS in Gent. Eigenlijk was er vorige week al een publieke meeting na de actie tegen extreemrechts. Maar nu was er een meeting waar het ideologisch profiel van de Actief Linkse Studenten sterker in de verf werd gezet.

 

 

Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie