Date/Time
Date(s) - 24/04/2020
00:00

Location
Minus One

Categories No Categories


Music Against Sexism is terug!

Campagne Rosa en de Actief Linkse Studenten & Scholieren organiseren voor de derde keer de ‘Music Against Sexism’

Net zoals de voorbije edities is ook dit feest een benefiet ten voordele van de strijd tegen seksisme, racisme, LGBTQi+-fobie en andere vormen van discriminatie. De opbrengst gaat opnieuw volledig naar de vele campagnes, betogingen en acties van Campagne ROSA.

“Wiens brood men eet, diens woord men spreekt” zei mémé. Met het geld van mensen die onze ideeën en methodes ook effectief steunen, blijven we consequent onafhankelijk het belang van jongeren en werkenden verdedigen zonder hulp van de overheid of grote bedrijven!

Wat hebben we te bieden? Net zoals de voorbije jaren een fantastische line-up vol artiesten die de campagne steunen, democratische prijzen en een aangename setting waar iedereen veilig en zorgeloos kan feesten. Het kapitalisme heeft onze dansstandaard lang genoeg aangevallen! De gratis feestjes worden afgebroken door de politie, de prijzen voor een drankje, entree of het openbaar vervoer stijgen met de minuut… Tel daar nog eens het aantal publieke vrouwentoiletten aan de Vlasmarkt of de Overpoort bij of de hoeveelheid ongewenste intimiteiten. Wij verzetten ons tegen dit veel te dure uitgaanslandschap en de discriminatie die ermee gepaard gaat!

COME JOIN US THE 24TH OF APRIL IN THE MINUS ONE AND PARTY AGAINST SEXISM!

https://www.facebook.com/events/742998419510061/