Vind je de inhoud van socialisme.be interessant en wil je de werking van LSP ondersteunen? Dat kan natuurlijk! Je kan inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief of ook iets actiever ondersteunen:

Contacteren:

  • Per brief: Hovenierstraat 45, 1080 Molenbeek
  • Telefonisch: 02/345 61 81 (doorgaans iedere werkdag van 9u tot 20u en op zaterdag tot 17u)
  • E-mail: info@socialisme.be voor algemene vragen, redactie@socialisme.be voor de redactie

Financiële steun:
Socialisme.be en LSP zijn volledig afhankelijk van bijdragen van militanten en sympathisanten. Wij krijgen geen subsidies en hebben geen rijke geldschieters. ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt’, luidt het spreekwoord dat ook op ons van toepassing is. Ben je het eens met wat we zeggen en doen? Zorg er dan voor dat we het zo efficiënt mogelijk kunnen doen.

Stort je bijdrage op BE86523080924650 van LSP/PSL. Of doneer online:

 
Waarom bijvoorbeeld geen maandelijkse kleine bijdrage van minstens 2 euro? In dat geval sturen we je ook ons maandblad ‘De Linkse Socialist’ op (je kan ook een abonnement nemen).

Lid worden:
Laat politiek niet over aan de politiekers! Als we verandering willen bekomen, mogen we niet langs de zijlijn staan toekijken maar kunnen we een actieve rol spelen. Neem contact met ons op voor een discussie of om lid te worden (wat we van een LSP-lid verwachten).