ISA: internationale meeting voor een socialistisch alternatief!

Op zondag 25 juli besluit International Socialist Alternative een interne zomerschool, die noodgedwongen online plaatsvindt, met een publieke meeting.

Het kapitalisme bevindt zich in een historische crisis. We gaan een ’tijdperk van wanorde’ binnen, dat wordt gekenmerkt door toenemende polarisatie, instabiliteit en ongelijkheid. Miljardairs hebben hun rijkdom tijdens de pandemie met 5 biljoen dollar vergroot, terwijl arbeiders 3,7 biljoen dollar hebben verloren.

In het afgelopen jaar zijn miljoenen mensen de straat opgegaan in bewegingen tegen racisme, politiegeweld, oorlog en staatsgeweld. Massabewegingen en revoluties zijn overal ter wereld uitgebroken, van Colombia tot Myanmar. Jongeren uit de arbeidersklasse hebben het voortouw genomen in protest tegen racisme, seksisme en de klimaatcrisis. Het is nu meer dan ooit duidelijk dat het kapitalistische systeem geen antwoorden biedt voor werkende en onderdrukte mensen.

In meer dan 30 landen op elk continent bouwt International Socialist Alternative aan een wereldpartij om uitbuiting en onderdrukking bij de wortel aan te pakken: het kapitalistische systeem. Kom naar onze bijeenkomst voor een socialistische wereld om te luisteren naar activisten van over de hele wereld en om meer te weten te komen over hoe je bij ISA betrokken kunt raken!

Er is een livestream op Facebook en YouTube in het Engels en het Spaans. Via Zoom is er vertaling naar onder meer het Nederlands.

Zondag 25 juli om 19u!

Registreer je hier als je wil deelnemen via Zoom of een herinnering wil krijgen voor het begin van de meeting: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeazVMfzu8ZxhBsH0dgb0x56sOdkzogCDmMuYcg70dsstKRaA/viewform?usp=send_form

Laat op het Facebook-evenement weten dat je komt: https://www.facebook.com/events/1115070825647767

Enkele sprekers:

Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie