Maandblad De Linkse Socialist: “Na het applaus: samen meer middelen voor zorg afdwingen”

Helaas zitten we in een bijzonder diepe gezondheidscrisis. Dit heeft ook gevolgen voor maandblad ‘De Linkse Socialist’. We brengen een extra editie uit op kleiner formaat. De arbeidersbeweging moet immers standpunt innemen, zeker op een ogenblik dat het falen van het kapitalisme zich zo scherp toont.

Deze tweede extra editie van ons maandblad verstuurden we gisteren zowel via email als per post (voor wie dit wenst). Kreeg je als abonnee geen mail? Kijk dan in je spamfolder en als er ook daar geen mail is: stuur je adres naar redactie@socialisme.be met als mededeling ‘abonnee’.

Hieronder verwijzingen naar de PDF en de Word-versie van deze krant.

Laat ons ook weten wat je van deze krant vond. Stuur een mail naar redactie@socialisme.be of vul onze online enquête in.


Neem een abonnement

Wij kiezen bewust kant voor de werkende bevolking en hun gezinnen. We leveren niet alleen analyses en verslagen, maar willen ook argumenten aanbieden tegenover de heersende neoliberale logica en ideeën aanbieden om onze strijd voor een socialistisch alternatief op het kapitalisme te versterken.

Kies ook kant en steun ons maandblad door een abonnement te nemen. Voor alle vragen, adreswijzigingen, opmerkingen,… kan je ons contacteren via redactie@socialisme.be.

Tarieven voor abonnementen:

  • Proef: 3 nummers voor 5 euro of 6 nummers voor 10 euro
  • 12 nummers: 20 euro
  • 12 nummers (steunabo): 30 / 50 euro
  • Doorlopende opdracht: 2 euro per maand (steun 5/maand)
  • Buitenland (Europa): 30 euro voor 12 nummers

Stort op rekeningnummer: BE31 5230 8092 5155 van ‘Socialist Press’. BIC-code: “TRIOBEBB”.

[button link=”https://nl.marxisme.be/product-categorie/krant/” type=”big”] => Neem hier een abonnement (betaling via bancontact of visa)[/button]

Abonneer je nu


Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie