Afgelopen weekend waren de publieke Zoom-meetings erg succesvol. Morgen staat de conferentie van ROSA en ALS op de agenda. Dat wordt een belangrijk moment om jongeren en werkenden bijeen te brengen op  nationaal vlak en om na de geslaagde acties van campagne ROSA, onder meer rond internationale vrouwendag, te discussiëren over volgende stappen en hoe verder. Zondag volgt dan een internationale meeting via livestream.

Nationale conferentie ROSA en ALS

Hieronder het programma voor de conferentie die morgen plaatsvindt.

=> Overzicht van de agenda en bijhorende ruimte op Zoom waar we bijeenkomen. 

Zaterdag 28 maart van 14u tot 17u (verbinding vanaf 13u30 met Zoom)
Een vrije bijdrage is welkom op rekeningnummer van ROSA : BE54 5230 8095 8497 (vrije mededeling: Steun 28-3)

28/03 : Digital Conference – PROGRAMMA

Op 28 maart zullen een reeks sprekers uit binnen- en buitenland het hebben over revolutionaire bewegingen van over de hele wereld en ons antwoord op de huidige crisis. Het zullen geen academische discussies zijn, maar een uitwisselen van ervaringen en ideeën om de strijd zo doeltreffend mogelijk te kunnen voeren.

Namiddag van discussie en debat met onder andere :

> SUZANNE WRACK, feministe en sportjournaliste bij THE GUARDIAN,
> ALEXANDRA ALEKSEEVA (Rusland), coördinator van SocFemAlt (СоцФем Альтернатива), tegen huiselijk geweld en voor lgbtqi+ mensen

> Weiger jij ook de logica van het systeem? Wil jij ook actief meebouwen aan strijdbewegingen en de wereld veranderen?

>> Mis dan zeker onze conferentie niet!

Internationale meeting

Zondag is er een internationale meeting van International Socialist Alternative (ISA) met sprekers uit de VS, Hongkong en Italië. Het gaat uiteraard ook om een digitale meeting, meer bepaald een livestream. De meeting start om 20u en is te volgen via het evenement op Facebook: hier vind je een link.

Abonnementscampagne

We voeren momenteel een abonnementscampagne voor ‘De Linkse Socialist’. We begonnen er maandag aan met als doelstelling om tegen 1 april 30 nieuwe abonnementen te maken, donderdagochtend stond de teller op 11 betaalde abonnementen en heel wat beloften. Hierna willen we hetzelfde doen in de maanden april en mei.

Door een abonnement op onze krant te nemen, maak je socialistische media zoals onze krant en deze website mogelijk. Waarom geen doorlopende opdracht van minstens 2 euro per maand? Dat is een klein bedrag voor u en een vaste bron van inkomsten voor ons.

Een Limburgse kameraad haalde verschillende abonnementen binnen door een berichtje naar Facebook-contacten te sturen via Messenger. Waarom niet drie of vier contacten uitkiezen om hen de vraag te stellen? Hieronder het berichtje dat de Limburgse kameraad rondstuurde:

“Beste, Kent u onze krant de Linkse Socialist al? Normaal gezien verkopen wij deze krant op manifestaties, wijktochten en binnen onze kennissenkring. Nu met de Coronacrisis kunnen wij dit niet meer en moeten we andere manieren zoeken om onze krant te verkopen. Enkel zo kunnen we de toekomst van onze krant verzekeren. Zou u ons willen steunen met een abonnement? U kan al een proefabonnement nemen aan €5. https://nl.marxisme.be/product-categorie/krant/”

Meigroeten/abonnement

Strijdfonds op straat ophalen, kan momenteel niet. Steun ophalen via meigroeten in onze krant wel. Plaats een meigroet en steun de socialistische media!

Pagina met meer info