Aan onze kiezers, help ons de LSP uit te bouwen

De verkiezingen van zondag betekenden een bescheiden maar belangrijke stap vooruit voor de opbouw van onze partij. 20.000 bewuste stemmen voor een socialistische oppositie is gezien de omstandigheden, de mediaboycot en de druk van de ‘groen is nodig’ campagne, een belangrijke basis voor de opbouw van een echte linkse oppositie.

De komende dagen en weken zullen verschillende bijdragen worden gepubliceerd over deze verkiezingen, o.a. over de nieuwe stemmenwinst van het Vlaams Blok, welke regering we mogen verwachten en wat de directe toekomst ons zal brengen. Kom daarom zeker terug naar onze website om onze analyses te volgen.

De LSP staat klaar om nu reeds te starten aan een zomeroffensief. Voor ons waren de verkiezingen een belangrijke campagne, maar onze werking gaat gewoon door en zal met versterkte krachten deze zomer tussenkomen aan de vele zomerfestivals.

We verwelkomen ook de tientallen nieuwe leden in de partij en roepen elke kiezer op om contact op te nemen met ons. De opbouw van een partij als de LSP kan enkel gebeuren op basis van de inzet van honderden en in de toekomst duizenden linkse socialisten. Voor ons is politiek geen professionele bezigheid, maar een middel om mee de samenleving te veranderen in socialistische zin. We hebben elke steun nodig. Daarom, abonneer je op ons maandblad, steun onze campagnes, help ons waar mogelijk, maar vooral sluit aan en werk mee aan de uitbouw van de LSP.

Delen: Printen: