Dankwoord voor de vernieuwde LSP-site

Er is een lange tijd hard gewerkt aan de vernieuwde LSP-site. Een half werk afleveren was immers geen optie. Zowat een jaar geleden is begonnen met het nadenken over het uitwerken van een database met alle artikels. Daartoe werden een aantal vergaderingen georganiseerd met een aantal kameraden die technisch wat sterker onderlegd zijn.

De database is ontworpen door Laurent Grandgaignage, een lid van LSP-Antwerpen die informatica studeert. Dankzij het werken met een database en een php-systeem is het gemakkelijker om artikels online te plaatsen en kunnen we onze archieven voor verschillende thema’s automatisch onderhouden. Dit zal de gebruiksvriendelijkheid van de site zeker ten goede komen. Om die gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren worden alle artikels die ooit verschenen op deze site in de database ingevoerd. Tevens zullen we de verschillende categorieën beter tot uiting laten komen in de navigatie zodat je sneller het gewenste artikel kunt terugvinden. Met de duizenden artikels die op deze site staan, is dat geen overbodige luxe…

De grafische kant van de site werd verzorgd door Beber Geens, lid van LSP-Mechelen. Grafisch gezien stonden we nog zwaar achter met onze site, het bleef wat een amateuristisch geheel dat eind jaren ’90 misschien best wel in orde was maar anno 2004 mag iets meer verwacht worden. Dankzij Beber is er een sober en erg degelijk ontwerp tot stand gekomen.

Bij de voorbereiding zijn er ook belangrijke opmerkingen aangebracht door andere kameraden, o.a. door Jon en Kristof die het afgelopen jaar een nieuwe ALS-site hebben uitgebouwd, en van Thomas die mee de verkiezingssite van 2003 heeft gemaakt. Tenslotte werden de werkzaamheden begeleid door Geert Cool die verantwoordelijk is voor onze site sinds het prille begin in 1996.

Langs deze weg willen we alle kameraden bedanken voor hun bijdrage in de vernieuwde LSP-site, en tevens willen we hen nu al bedanken voor het vele werk dat ze hopelijk ook de komende periode zullen blijven leveren voor de uitbouw van socialisme.be en de versterking van LSP in het algemeen.

Delen: Printen: