390 aanwezigen op bijzonder geslaagde meetings met Kshama Sawant

31133815482_f2383824da_z-1Met 240 aanwezigen in Brussel en 150 in Gent werden de meetings met Kshama Sawant de voorbije dagen erg goed bijgewoond. Het was dan ook een unieke kans om Kshama aan het werk te horen en de aanwezigen waren het erover eens: ze is een indrukwekkende stem van een groeiende socialistische beweging in hét kernland van het kapitalisme.

De komende dagen zullen we nog terugkomen op wat er gezegd is op deze meetings. Centrale punten waren uiteraard vragen over hoe Trump president is kunnen worden en hoe we het verzet hiertegen kunnen organiseren, naast de opmars van een nieuwe linkerzijde waarin Kshama Sawant en Socialist Alternative een belangrijke rol spelen.

Hieronder een video als introductie op Kshama en enkele foto’s van de meetings. We bedanken uiteraard Kshama voor de meetings, maar ook alle aanwezigen, de tientallen mensen die hun gegevens nalieten om mee te werken, de tientallen mensen die een abonnement op onze krant namen, iedereen die financiële steun gaf, de vertalers, … Niet in het minst bedanken we ACOD Brussel om ons een zaal ter beschikking te stellen.

Wil je meebouwen aan solidariteitsacties met het Amerikaanse verzet tegen Trump? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

FOTO’S van de meeting in BRUSSEL:

bxl1

bxl2

Fotoreportage door Liesbeth:

FOTO’S van de meeting in GENT (door Tim):

Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie