Home / Op de werkvloer / ABVV / Geslaagde militantenconcentraties in Luik, Charleroi, Namen en Brussel: foto’s

Geslaagde militantenconcentraties in Luik, Charleroi, Namen en Brussel: foto’s

=> Lees ons verslag

Brussel:

De Thatcheriaanse regering blijft onze levensstandaard viseren en kondigde meteen al aan dat er in juni bij de begrotingsopmaak nogmaals erg fors bespaard zal worden. Als we het verzet tegen deze regering niet opbouwen, zal ze steeds verder gaan. Dat besef stond centraal op de militantenconcentratie van het ABVV in Brussel vandaag. De sprekers kondigden aan dat er eind mei een nieuwe betoging komt. (Foto’s: PPICS)

Bruxelles. Rassemblement syndical du 19 avril.

Namen:

Enkele honderden militanten kwamen bijeen in Namen. Stop de twee maten en gewichten: bedrijven worden geplunderd door de grote aandeelhouders die de middelen naar Panama en andere belastingparadijzen doorsluizen, terwijl gewone werkenden de ene aanval na de andere over zich heen krijgen. Er is nood aan een tweede actieplan! (Foto’s: Emily)

Namur. Rassemblement FGTB du 19 avril

Charleroi:

Militantenconcentratie in Charleroi: 1500 aanwezigen en een oproep voor meer mobilisatie en een betoging eind mei. Goede en strijdbare sfeer. Ook hier weerklinkt de roep naar een tweede actieplan om Michel en zijn besparingskliek weg te staken. (Foto’s: Emily)

Charleroi. Rassemblement syndical du 19 avril.

Luik:

Ongeveer 2500 aanwezigen in Luik. Strijdbare stemming en grote woede tegen de nieuwe asociale maatregelen van de regering. (Foto’s: Nico)

Liège. Rassemblement syndical du 19 avril.