De website socialisme.be bracht de afgelopen stakingsdagen uitgebreid verslag uit vanop de piketten. We brachten artikels, verslagen, interviews en foto’s. Tijdens de algemene staking van 15 december willen we dat opnieuw doen. Om al dit materiaal in een handig overzicht bijeen te brengen, hebben we er meteen een stakersblog van gemaakt: socialisme.be/15december (of klik op de afbeelding hieronder).

Tijdens de dag zelf staan we mee piket en brengen tal van correspondenten eerste korte updates en foto’s via facebook, met name via de groep Belgian strike live. In de late namiddag van 15 december beginnen we dan met verslagen, foto’s en interviews. Van maandagavond 15 december tot donderdag of vrijdag 18-19 december zullen we op onze stakersblog alle materiaal publiceren.

Om van deze stakersblog een succes te maken, hebben we natuurlijk verslagen en foto’s nodig. Heel wat militanten van LSP staan klaar om dat te doen, maar we willen niet alleen reacties van LSP-militanten publiceren. Stuur ons ook uw bijdragen (tekst, foto, korte reactie, uitgebreid standpunt, …) via redactie@socialisme.be.

15dec