LSP-Nieuws. In en om de partij

In deze rubriek brengen we nieuws vanuit LSP zelf. We willen plaats bieden voor korte verslagen van acties, campagnemomenten,… Er worden aankondigingen gedaan of verslagen gegeven van bijeenkomsten. Nieuwe leden kunnen uitleggen waarom ze lid geworden zijn (en waarom jij dat ook moet doen).


Zomerschool

Met ruim 300 linkse socialisten uit heel Europa en van daarbuiten een week lang van ’s ochtends tot ’s avonds discussiëren over de politieke, economische en sociale situatie op wereldvlak en in verschillende landen en tegelijk een pak informatie en ervaringen uitwisselen, dat is het opzet van onze zomerschool. Van 20 juli tot 25 juli vond deze zomerschool plaats in Leuven. We zijn begonnen met het publiceren van verslagen. Afdelingen kunnen vergaderingen met verslagen plannen, als er naar sprekers wordt gezocht kan de nationale werking worden gecontacteerd.


Gaza

gazademoOp de nationale betoging tegen de oorlog in Gaza afgelopen zondag was er een groep LSP-militanten aanwezig. We vormden een internationale delegatie met enkele bezoekers van onze zomerschool die nog in het land waren. Onze militanten verkochten ons maandblad en haalden steun op. We verkochten 74 exemplaren van ons maandblad. Elise uit Charleroi was topverkoopster met maar liefst 25 exemplaren.


Abonnementencampagne

We zoeken deze zomer 100 nieuwe abonnementen. Twee weken geleden stonden we op 31. Met de zomerschool en het hartje van de zomerperiode is het tempo vertraagd, er kwamen er de afgelopen twee weken zeven bij waardoor we op 38 staan. Om aan de 100 te geraken, zullen we een tandje moeten bijsteken. Steun de socialistische media – waaronder deze site – door een abonnement op ‘De Linkse Socialist’ te nemen.  Hier vind je de nodige gegevens om je te abonneren.


Marxisme Vandaag #2

Vrijdag verscheen de tweede editie van Marxisme Vandaag. Dat is het online magazine van marxisme.be. Je kan je op dat magazine inschrijven om het in je mailbox te krijgen. Dat kan via deze link waar je meteen ook de inhoudstafel van Marxisme Vandaag kunt zien met verwijzingen naar alle artikels.

Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie