LSP Nieuws. In en om de partij

In deze rubriek brengen we nieuws vanuit LSP zelf. We willen plaats bieden voor korte verslagen van acties, campagnemomenten,… Er worden aankondigingen gedaan of verslagen gegeven van bijeenkomsten. Nieuwe leden kunnen uitleggen waarom ze lid geworden zijn (en waarom jij dat ook moet doen).


Geslaagde meeting in Brussel

Afgelopen dinsdag was er in Brussel een geslaagde meeting van Gauches Communes over de vraag hoe we na de verkiezingen kunnen bouwen aan een front van verzet tegen de besparingen. Het ging om een meeting waarvoor alle radicaal-linkse formaties die meewerken aan de oproep van het ABVV van Charleroi waren uitgenodigd. Die gingen behalve de PVDA ook allemaal op de uitnodiging in, maar er waren wel vertegenwoordigers van de Parti Communiste en SAP/LCR die aan PTB-GO deelnemen. Er waren een 80-tal aanwezigen voor een levendig debat.

Hieronder enkele foto’s door PPICS – Banque d’images


Verkiezingsanalyses

Dinsdag is er een vergadering van het Uitvoerend Bureau van LSP waar een eerste discussie over de verkiezingsresultaten zal plaatsvinden. Op deze basis wordt een verklaring geschreven die ook in de juni-editie van ons maandblad zal verschijnen. We hopen dit tegen donderdag of vrijdag online te publiceren. Onze krant zal op vrijdag 6 juni uitkomen, een week later dan normaal om de verkiezingsanalyses te kunnen meenemen. Op 7 en 8 juni is er een vergadering van het Nationaal Comité van LSP.


Concertavond in Luik: ‘Fight Babylon, Fight Capitalism’

Vorige week vrijdag organiseerde LSP in Luik een geslaagde benefietavond met Reggae-optredens. Er werden enkele honderden euro steun opgehaald. Enkele foto’s door Marie.


Financiële campagne

Vorige week konden we melden dat we met 25.249 euro op 77% van onze doelstelling voor de eerste helft van dit jaar stonden. Een week later staan we op 26.962 euro of 82% van de 33.000 die we willen ophalen. Dat is al een enorm bedrag en we bedanken iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. In de laatste weken van de eerste jaarhelft zullen we ook de resterende 6.000 euro proberen op te halen. Doe zelf ook een bijdrage – groot of klein – op BE69 0012 2603 9378 van LSP.

financiencampagne

Delen:
Printen:

Steun ons: plaats uw boodschap in onze mei-editie!

Voorpagina van De Linkse Socialist

Uw boodschap in onze mei-editie