Regionale congressen LSP

De afgelopen weken vonden de eerste regionale congressen van LSP/MAS plaats. Met de groei van onze partij bouwen we aan nieuwe structuren waarbij er ook op regionaal vlak een leiding verkozen wordt. We hebben onze werking ingedeeld in verschillende districten: Oost- en Westvlaanderen, Antwerpen, Leuven-Limburg, Brussel – Waals Brabant, Luik-Verviers. Daarnaast willen we ook in Henegouwen bouwen aan een district.

Het eerste districtscongres vond reeds enige tijd geleden in Brussel plaats. Afgelopen weekend waren de congressen van Antwerpen en Oost-en Westvlaanderen aan de beurt. Het werden bijzonder enthousiaste bijeenkomsten met een belangrijke inbreng van een bredere laag van kameraden. Met onze regionale structuren willen we een breder kader uitbouwen dat in staat is om op regionaal vlak tussenkomsten te organiseren en de praktische werking sterker te organiseren.

Op het congres in Antwerpen hadden we bovendien twee bezoekers uit Nederland. Met hen werd afgesproken om op systematischere basis samen te werken met de werking van Offensief in Brabant, vlak over de grens. Tenslotte vind je hieronder enkele foto’s vanop het regionaal congres in Antwerpen waar afgevaardigden uit 4 afdelingen samen kwamen.

Delen: Printen: